Saturday, 8 October 2011

iPhone 4S

Salam. Dalam banyak-banyak articles yang saya belek kat internet tentang new iPhone ni, ada la 2-3 articles yang saya nampak ada sikit kena mengena dengan this latest iPhone 4S. Memang sangat superb. The details of this product agak banyak untuk ditulis. Kalau rajin baca je kat sini: iPhone 4S


Kalau dah malas sangat nak baca, tengok je la video ni. Tapi ini cuma salah satu dari kebolehan baru dalam siri iPhone 4S ni. Selebihnya boleh search sendiri kat Youtube.

0 comments (+add yours?)

  • Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...