Saturday, 8 October 2011

iPhone 4S

Salam. Dalam banyak-banyak articles yang saya belek kat internet tentang new iPhone ni, ada la 2-3 articles yang saya nampak ada sikit kena mengena dengan this latest iPhone 4S. Memang sangat superb. The details of this product agak banyak untuk ditulis. Kalau rajin baca je kat sini: iPhone 4S


Kalau dah malas sangat nak baca, tengok je la video ni. Tapi ini cuma salah satu dari kebolehan baru dalam siri iPhone 4S ni. Selebihnya boleh search sendiri kat Youtube.

RIP Steve Jobs (1955-2011)

Salam. As you all know, taikun Apple (Mac, iPod, iPhone, iPad, iTunes) dah say bye-bye pada dunia yang fana ini. I just want to say thank you so much for what you did for the world of technologies. Tanpa uncle Steve sape la kami, wuhuhu.. By the way, rest in peace uncle Steve.





















Sumber: Apple

Antara gambar-gambar lawak hari ini

Hahaha!!



Yahoo! answers yang lawak























Parkour ramai-ramai sambil kejar bola

Gila punya kerja.


Monday, 3 October 2011

Letih

  • saya dah letih nak bergaduh. Sekejap je baik, then gaduh balik sampai bila x sudah
  • saya dah letih setiap kali orang pandang saya macam nak telan
  • saya dah letih dipuji melangit, tapi hakikatnya saya tak seberapa
  • saya dah letih dengan phone call yang saya taktau entah dari sape-sape
  • saya dah letih hidup tanpa abah & mama kat rumah
  • saya dah letih makan sorang-sorang
  • saya dah letih, letih sangat-sangat
:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...